Veckans medlemsbrev vecka 15

Påsken är nu över för den här gången och vi kan städa undan påskris och tomma påskägg. Jag hoppas ni hade en lugn och trevlig helg.

Denna vecka kör vi på som vanligt och ser gärna att ni kommer till något av våra pass. Schemat och avvikelserna uppdateras dagligen och ni får – som några av er redan gjort, gärna påpeka felaktigheter i schemat eller någon annan del av webbplatsen.

Vi har spännande nyheter på gång gällande aktiviteter och planer inför sommaren, men dessa kommer vi att hålla på ett litet tag till.

Till dess kan jag tipsa lite om podden ”Livet med” där en rad människor med olika typer av psykiska, neurologiska och fysiska funktionshinder eller sjukdomar berättar om sina egna synpunkter på sitt liv och har en hel del erfarenheter som de delar med sig av. Det är tänkvärt och några av våra medlemmar i föreningen deltar i det här projektet.

iPhoneanvändare kan höra dem här
Androidanvändare söker upp ”Livet med” med appen Podcaster.

Jag har nu äntligen lyckats få en aktiv telefon till kansliet och ni är välkomna att höra av er dit (numret finns här under) Säkrast når ni mig på telefontiden måndagar mellan 9-12, men jag svarar övrig tid när jag har möjlighet. Annars kan ni alltid kontakta oss på kansliet på info@fvkmalmo.se eller använda vårt kontaktformulär.
Apropå livet så kommer veckans citat från en av de främsta, Oscar Wilde

Foto på Oscar Wilde från 1882, dryga fem år innan hans genombrott med ”Spöket på Canterville”.

"Att leva är det ovanligaste som finns i världen. De flesta existerar bara."
Oscar Wilde (1854-1900)

Kommentera

Required fields are marked *. Your email address will not be published.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.