Nyhetsbrev vecka 14

Påsken närmar sig med stormsteg denna vecka är därför ”bruten”, dvs vi har aktiviteter fram till onsdag och sedan tar vi helg. Vi är tillbaka till vårt vanliga schema nästkommande tisdag.

Vi har väntat länge, men nu har kansliet äntligen fått en fungerande telefon. Ni kan numera nå kansliet på telefon 0708 -417 586. Jag nås säkrast på måndagar mellan 09:00- och 12:00. I övrigt svarar jag om jag kan. Det går givetvis bra även fortsättningsvis att använda vårt kontaktformulär eller mejla oss.

Som tidigare nämnts har kansliet öppet för besök på Nobelvägen 23 torsdagseftermiddagar mellan 13:00 och 16:00. Dock inte under denna vecka. Men ni kan som sagt ringa eller skriva till oss. Jag kommer dessutom att vara tillgänglig på FIFH-hallen varje tisdag mellan 12:30 och 15:00 för den som har det lättare att besöka oss där.
Vår nya styrelse har nu börjat sitt arbete inför kommande säsong. Vi kommer t. ex. ha särskilda satsningar under sommarterminen. Vi kommer återkomma om det senare, men vi kommer i största möjliga mån att ha våra aktiviteter utomhus.

Vi har sedan två veckor tillbaka en ny styrelse med en ny ordförande, Carita Nevstedt och fyra nya styrelseledamöter utöver de tre vars mandat sträcker sig till nästa ordinarie årsmöte. Carita har lång erfarenhet av arbete med människor med psykisk ohälsa, något som också gäller övriga i vår nya styrelse. Det går bra att skriva till Carita på ordforande@fvkmalmo.se eller lämna ett meddelande till henne eller någon annan styrelseledamot via kontaktformuläret på vår hemsida.

Ha en riktigt lugn och skön påsk. Välkomna tillbaka till oss nästa vecka.

Den positiva tänkaren ser det osynliga, känner det ogripbara och uppnår det omöjliga.
Benjamin Franklin 1706-1790

Kommentera

Required fields are marked *. Your email address will not be published.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.