Veckobrev 6

Det har varit mycket regn och rusk här i Malmö den gångna veckan, och februari lär inte vara mindre generös i det avseendet under kommande dagar. Då kan det vara trevligt att komma in i värmen på våra olika aktiviteter – kanske t o m testa någon ny aktivitet som man inte deltagit på förut.

Denna vecka kanske man firar Bob Marleys födelsedag (han skulle ha blivit 79 år), Gustav Frödings död (för 113 år sedan) eller det första Lateranfördraget som bl a innebar skapandet av Vatikanstaten.

Denna fredag är våra aktiviteter på FIFH-hallen tyvärr inställda, då man förbereder för helgens Malmö Open där. Det blir alltså inte någon yoga eller frigörande dans på fredag

Det blir arombastu på Funkisbadet på Ribban på torsdag, sedan vilar den en månad innan nästa gång,  så passa på: det är helt gratis för medlemmar och alla är välkomna – anmälan kan göras via vårt webbokningssystem på https://boka.fvkmalmo.se eller genom att mejla eller ringa/sms:a kansliet.

Även medicinsk yoga kommer att göra ett uppehåll, så kommande vecka och veckan därefter är aktiviteten vilande, då vår coach är bortrest. Men lättgympan kör igång igen på måndag klockan 15:00.

Vi vill än en gång påminna om medlemsavgiften. I slutet av februari kommer vi att ta bort alla medlemmar som inte betalt årets avgift från vår stora sms-lista där vi skickar ut viktig information som kallelser till möten, information om fester och större avvikelser – notera att detta inte är samma sak som vår påminnelsetjänst. Om ni behöver information om hur ni enklast betalar er medlemsavgift är ni alltid välkomna att kontakta kansliet. Tänk på att vi fortfarande erbjuder delbetalning av medlemsavgiften så länge som den är fullt betald i december månad. Kontakta kansliet för mer info om hur ni går till väga. Det var allt för denna vecka.

Hälsar Anna och Thomas på kansliet

 

…medan regnet föll viskade det
”även detta kommer att passera”…

Persiskt ordstäv