Veckobrev 4


Januari och februari månader kan vara tunga. Vi här i söder får få soltimmar, det är grått och regnar mycket. Detta påverkar naturligtvis de flesta människor och därtill är det en period då mycket förkylningar och influensa tenderar att härja bland oss.
Därför ber jag er ha överseende med att den här perioden förmodligen kommer ha en del avvikelser som beror på coacher som är sjuka.
Vi har några vilande aktiviteter fortfarande, men våra fysiska aktiviteter har kommit igång och vi följer tills vidare samma schema som för höstterminen.
När det gäller förhandsbokningen så vill vi att ni antingen använder formuläret på https://boka.fvkmalmo.se eller bokar via hemsidan, e-post eller telefon. Detta för att vi ska kunna återkoppla snabbt om en coach blir sjuk eller aktiviteten av någon annan anledning måste ställas in eller flyttas.
För deltagare på innebandyn eller gymmet behövs ingen förhandsbokning. Där är varje enskild deltagare själv ansvarig för att ta reda på om aktiviteten kommer hållas. Det är väldigt ovanligt att vi ställer in dessa aktiviteter, men om vi tvingas ställa in på grund av sjukdom eller för att FIFH-hallen eller gymmet är bokade för större aktiviteter som t.ex. FIFH har emellanåt, så kommer detta att registreras på hemsidan. Adressen är https://www.fvkmalmo.se/#avvikelser. Använder ni den länken kommer ni direkt till avvikelserna i er webbläsare.
På torsdag kör vi säsongens första bastubad på funkisbadet. Det finns fortfarande platser kvar så boka via bokningssystemet, mejl eller via sms/telefon till kansliet. Notera att bastubadet bara genomförs på jämna veckor.
Det var allt för denna vecka. Nästa vecka hoppas vi kunna ge er mer information om vår kommande körverksamhet, så vi lämnar den hinten här och önskar er en lugn och trevlig återstod av veckan.

En familj är en enhet som inte bara består av barn, utan män, kvinnor, emellanåt ett husdjur – och den vanliga hederliga förkylningen.
Ogden Nash (1902-1971)