Veckobrev 3

Helgerna ligger nu bakom oss och det är dags att titta framåt på vad Friskvårdsklubben har att erbjuda under det nya året.
Vi vill passa på att tacka alla som kom till vår julfest, det var trevligt att se så många där och vi hoppas att ni alla har haft en bra jul- och nyårshelg.
Arbetet med medlemskort till alla som betalt avgiften för 2024 pågår parallellt med planeringsarbetet för vårterminen. Dröjsmålet beror på att vi inte fått all information från banken än, men så fort jag får den kommer jag att skriva ut en rad medlemskort och komma överens med er individuellt var de kan hämtas.
För vårterminen gäller förhandsbokning på alla aktiviteter utom gym på Fitness 24Seven och innebandy. På dessa aktiviteter måste deltagare själva hålla reda på om aktiviteten hålls eller ej. För bokade kommer kansliet alltid att återkoppla om den inbokade aktiviteten av någon anledning inte kan hållas eller måste flyttas. Vad gäller avvikelser så är tumregeln att aktiviteten alltid hålls om den inte infaller på helgdag eller finns redovisad som en avvikelse på vår hemsida www.fvkmalmo.se/#avvikelser.
När det gäller vårens aktiviteter så har vi både bra och dåliga nyheter. De bra nyheterna är att föreningen inlett ett samarbete med Musik i Syd och i februari kommer vi kunna starta upp en körverksamhet där alla är välkomna. Ledare för aktiviteten är den välrenommerade körledaren Ina Nissen. Aktiviteten kommer att börja marknadsföras under nästa vecka och sedan kommer den att finnas tillgänglig i vårt bokningssystem på boka.fvkmalmo.se, eller om ni anmäler intresse till kansliet via de vanliga kanalerna.
De lite dåliga nyheterna är att vår coach för lättgympa tyvärr har blivit sjuk och inte har möjlighet att hålla passet på några veckor minst samt att Mat- och kostcirkeln, läs- och skrivarcirkeln och samtal- /kulturcirkeln tyvärr måste skjutas fram till senare i vår. Vi återkommer med närmare information om detta när vi har besked.
Vår populära arombastu med aufguss kör dock i gång för vårterminen den 25 januari. Bokning sker via vårt bokningssystem boka.fvkmalmo.se, anmalan@fvkmalmo.se eller via sms/samtal till kansliet på 0708 417 586.
Var rädda om er där ute i kylan. Nästa veckobrev kommer om en vecka.

Varje vinter har sin vår
Hudson Tuttle (1836-1910)