Veckobrev 50

Snart är det jul och bjällerklangen klingar allt högre i TV, radio och i varuhusens högtalarsystem samtidigt som det blir mer stress på gator och torg. Det finns en inofficiell tävling som handlar om att undvika att höra gruppen Wham’s hit ”Last Christmas” – det blir svårare och svårare att undvika den varje år och detsamma gäller nog Adolphson och Falks ”Mer jul” eller Just D:s ”Juligen”.

Med vintersäsongen kommer sjukdomar. Därför måste vi tyvärr meddela att sjukdom satt käppar i hjulet för vår julfest nu på fredag. Flera i styrelsen har anmält förhinder eller är sjuka och det är dessutom sjukdom på kansliet.

Vi har därför tvingats att ställa in, men vi kommer istället att kalla till en kombinerad julfest och extra årsmöte onsdagen den 27 december klockan 15:00, men då träffas vi på föreningscenter Nobel21, Nobelvägen 21-23. Det blir givetvis smörgåstårta och julmust.
Första halvtimmen viks till årsmöte då de bordlagda punkterna från årsmötet tas upp. Sen umgås vi, äter smörgåstårta och svarar på frågor från medlemmarna om vår verksamhet.

Vi hoppas att ni har möjlighet att komma!

Sjukdomar och de kommande helgerna påverkar också flera av våra aktiviteter.  Lättgympan har sitt sista pass för terminen den 18 december och har sedan uppehåll över helgerna. Den medicinska yogan kör sitt sista pass för i år den 19 december och återupptas igen 9 januari, mat- och kostcirkeln samt samtalsgruppen kommer tillbaka när vårterminen kör igång i januari. Mer information om vårterminen kommer under vecka 2.

Denna vecka är uryogan och frigörande dans inställda på grund av sjukdom. Vi återkommer med mer information om dessa aktiviteter när vi vet mer.

Däremot kommer gymmet att köras som vanligt de dagar som inte är helgdagar, basal kroppskännedom kommer också att fortsätta som vanligt samt innebandyn. Tänk på att alla avvikelser alltid redovisas på vår hemsida.

Apokalypsens fyra ryttare är allmänt kända att vara död, krig, svält och farsoter,
men även mindre viktiga händelser har sina egna ryttare t. ex. förkylningens fyra ryttare snuva,
bröstont, nästäppa och brist på näsdukar samt de fyra ryttare vars uppenbarelse förebådar varje allmän
helgdag som är storm, hårda vindar, snöblandat regn och motvind.
Terry Pratchett