Veckobrev 49

Vintern gör sig påmind genom kalla golv inne, snö på marken ute och vindar som tycks gå rakt igenom en. Med det kommer tyvärr förkylningar, den årliga influensan och så finns covid fortfarande bland oss. Det är därför sannolikt att vi får en del inställda aktiviteter framöver, för våra coacher eller deras familjer drabbas ju av detta i precis samma omfattning som resten av oss och vi vill vara försiktiga när det gäller förkylningar och andra saker som vi omedvetet delar med oss av sinsemellan när vi möts.

Vår mat- och kostcirkel är inställd för resten av terminen. Datum för nästa år kommer publiceras med resten av schemat för vårterminen. Kansliet är just nu sysselsatta med att planera inför nästkommande termin och en del av de saker vi planerar för kommer vi att informera om på årets julfest. Julfesten går av stapeln fredagen den 15 december klockan 14:30 på FIFH-hallen. Det är en aktivitet där bara betalande medlemmar kan anmäla sig, så har ni inte medlemskap hos oss är det aldrig för sent att lösa ett sådant, ni får resten av året och hela 2024 på köpet för 2023 års avgift (140 kronor). Från och med januari höjer vi avgiften till 150 kronor.

Vi kommer att presentera en närmare presentation av julfesten i början av nästa vecka, men vi bedömde att det var viktigt att ni alla fick reda på datumet för evenemanget i någorlunda god tid, så det meddelandet gick ut till alla medlemmar under onsdagen. Närmare information följer, som sagt.

Medlemmar kan boka sig till julfesten här, ringa/sms:a till 0708 417 586 eller mejla anmalan@fvkmalmo.se. Sista anmalningsdag är 14 december.

Var rädda om er där ute!

Hälsar Anna och Thomas på kansliet

Nu är det inte långt emellan människornas hus,men långt emellan hjärta och hjärta.

Nils Ferlin