Veckobrev 48


Snön har fallit. Det är många som glädjes över det faktumet och det är vackert med den vita snön över markerna, men det innebär också en hel del dolda faror för alla som är på väg någonstans. Så var försiktiga och tänk på att det kan finnas is under snön och att snön i sig själv kan vara förrädisk, särskilt om man cyklar eller åker på en el-scooter.
Nästkommande vecka kommer samtalsgruppen att träffas för sista gången denna termin. Den kommer tillbaka i januari och kommer då att få en lite annorlunda utformning då den kommer att handla mycket om människan och kultur. Mer information kommer att presenteras på hemsidan om detta.
Som tidigare nämnts så kommer vår verksamhet att fortsätta som vanligt genom helgerna, men det finns som sagt var undantag. Lättgymnastiken kommer att ta en månads paus efter den 18 december och sätter i gång igen vecka 3. Vi kommer att redovisa alla avvikelser på hemsidan. Om ingenting annat nämns kommer aktiviteten att hållas som vanligt med undantag för röda dagar och dagar före röda dagar.
Julfesten kommer att annonseras de närmaste dagarna. Detta görs via sms till betalande medlemmar samt via vår hemsida.
För er som väntar på medlemskort för 2024 kommer kansliet att börja jobba med dem under nästkommande vecka och därefter kommer vi att kunna dela ut dem. Det är vår förhoppning att vi ska kunna dela ut en del av dem på julfesten.
Det var allt för denna vecka. Ta hand om er i vintermörkret.

önskar Anna och Thomas på kansliet

Snöflingor är de vackra mönster som etsats in i vattnets drömmar
Anthony T. Hincks