Veckobrev 47

Hösten har långsamt men säkert glidit in i vinter, temperaturen har sjunkit och snö har börjat falla på sina håll. På Friskvårdsklubben fortsätter vi med vårt nuvarande aktivitetsschema fram till efter storhelgerna. Det ligger en hel del intressanta aktiviteter i den så kallade ”pipen” och vi kommer att ha anledning att återkomma till dem lite längre fram.
Vad våra aktiviteter i jul anbelangar så vill vi påpeka att Friskvårdsklubbens terminer alltid går i varandra, så vi kommer att fortsätta våra aktiviteter som vanligt fram till vårterminen börjar. Vid helgdagar kommer vi naturligtvis ha stängt, men i övrigt fortsätter aktiviteterna som vanligt om inte något annat meddelats för respektive aktivitet.
Imorgon, fredag, kommer vi tyvärr tvingas att ställa in Frigörande dans och Yoga. Detta beror på sjukdom. Eftersom det finns en del människor i föreningen vars immunförsvar av olika anledningar är försvagade så har vi uppmuntrat våra coacher att säga ifrån om de är förkylda eller på något annat sätt inte känner sig bra. Detsamma gäller alla deltagande på våra aktiviteter; om man känner sig förkyld eller dålig så bör man stanna hemma tills man känner sig bättre.

Vi har fått många frågor om årets julfest. Julfesten kommer att bli av som vanligt och vi kommer traditionsenligt att bjuda på smörgåstårta, vilket är den cuisine som våra medlemmar alltid har föredragit på julen. Vi håller på att spika datum just nu, så fort vi vet när det blir kommer det att meddelas på hemsidan och via ett sms-utskick till våra betalande medlemmar.
Det var allt för denna vecka.

Allt gott önskar Anna och Thomas på kansliet

 

Vintern är bara en hög tröskel till våren