Veckobrev 46

Ibland kryddas vardagen av något lite annorlunda. Under måndagen och tisdagen kunde den som till äventyrs hade vägarna förbi föreningscentret Nobel21 där Friskvårdsklubben har sitt kansli, upptäcka en myckenhet av människor, poliser, blåljus och polisbussar av olika slag. Det hela var inte så allvarligt som man kanske i förstone kan tro, utan det handlade helt enkelt om en filminspelning, eller rättare sagt en inspelning av den populära TV-serien ”Den tunna blå linjen”.
Detta påverkade inte våra aktiviteter alls denna gång men det kan komma situationer när vi inte har tillgång till våra lokaler på grund av omständigheter bortom vår kontroll. Vid dessa tillfällen försöker vi att meddela detta via de kanaler som vi har till vårt förfogande.

Detta gäller också om någon av våra coacher skulle bli sjuka. Nu under vintern sprids olika former av virus mycket lättare och då i synnerhet Covid-19. Vi återupprepar därför återigen att vi ber alla som känner sig förkylda eller snuviga att stanna hemma. Många av våra medlemmar är äldre eller har av andra anledningar nedsatt immunförsvar. Vi försöker att i mesta möjliga mån hålla igång våra aktiviteter, men det kommer tyvärr att bli en del inställda aktiviteter under vintern på grund av detta. På våra drop-in-aktiviteter, innebandy och gym på Fitness 24Seven, måste man själv hålla sig underrättad om aktivitetens status. Detta kan man göra via vår hemsida. För andra aktiviteter krävs förhandsbokning, och där återkopplar vi till alla som bokat sig om aktiviteten blivit inställd eller flyttats.

Nästa vecka kommer vi att ha vårt första teknikcafé. Teknikcafét riktar sig till dig som inte riktigt är hemma med vardagstekniken och kanske behöver friska upp dina kunskaper. Denna gång kommer vi att prata om smarta telefoner. Vi behöver vara minst fyra deltagare för att aktiviteten ska bli av, så anmäl er gärna till den så att vi slipper ställa in. Anmälan via hemsidan, sms/samtal till kansliet på 0708 417 586 eller mejl till anmalan@fvkmalmo.se. Det är gratis för medlemmar och 50 kronor för ickemedlemmar. Aktiviteten hålls på Nobel 21, 23 november klockan 16.

Vi måste tyvärr också meddela att vårt extra årsmöte skjutits fram ännu en gång pga omständigheter vi inte kunnat påverka. SMS går ut till alla medlemmar när vi får närmare besked om att mötet kan hållas. Information kommer också att finnas tillgänglig på hemsidan.

Hälsar Anna och Thomas på kansliet

Ett vänligt ord kan värma under tre vintermånader
Japanskt ordspråk