Medlemsavgiften inför 2024

2024 kommer vi i enlighet med ett beslut som togs av årsmötet att höja vår medlemsavgift till 150 kronor. Friskvårdsklubbens medlemsavgifter avser kalenderår, så därför ger vi nya medlemmar möjlighet att betala medlemsavgiften för 2023 nu för 140 kronor och få hela 2024 på köpet. För befintliga medlemmar kan man förnya sitt medlemskap för 2024 nu för det gamla priset. Från och med 1 januari kommer det att kosta 150 kronor.

Passa på att bli medlem nu, eller förnya ditt medlemskap för den gamla avgiften. För 140 kronor får man ta del av alla aktiviteter för en kostnad som är mindre än 39 öre per dag. Vi tar inte längre emot kontanter, så betalning sker med Swish eller via bankgiroinbetalning. Du kan läsa mer här om hur du går till väga.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss på kansliet om ni har några frågor.