Veckobrev 42

I skrivande stund har Friskvårdsklubbens höstfest precis varit och vi vill passa på att tacka alla närvarande för att ni kom. Det var trevligt att träffa er. Vi är i vanlig ordning sena med vårt arbete med feedback om våra aktiviteter, men det kommer att komma möjligheter för medlemmar att ge feedback på våra aktiviteter och verksamheter. Detta sker anonymt via ett formulär på hemsidan.
Arbetet med att uppdatera hemsidan har inletts och förslag till förbättringar och nya funktioner mottages tacksamt. Ni kan skicka in dem via vårt kontaktformulär på hemsidan.
Den här veckan kan vi återigen erbjuda bastu på Funkisbadet, fast denna gång sätter vi igång redan klockan 15. Kom gärna en stund innan för ombyte och ta med er badkläder, hygienartiklar, handdukar etc och njut av en timme i bastun tillsammans med oss. Aktiviteten är helt gratis för medlemmar.
Mat- och kostcirkeln kommer under dagen idag att hållas i samarbete med ABF, vilket ger oss möjlighet att kunna använda deras godkända kök. Jämna veckor kommer cirkeln att hållas där och ojämna veckor kommer gruppen göra olika former av exkursioner och studiebesök. Information om detta går ut inom gruppen och via hemsida/sms/e-post.
Vi vill dessutom än en gång påminna om viktigheten att de personnummer som ni angivit till oss stämmer. Vi använder personnummer när vi söker ersättning från Malmö stad och är personnumren ogiltiga eller ofullständiga får vi inte någon ersättning. Denna inkomst är viktig för att vi ska kunna hålla igång vår verksamhet för en sådan liten årsavgift som vi har.
Notera att Friskvårdsklubben aldrig kontaktar er via mejl eller sms och ber om dessa personuppgifter, utan detta sker bara om Anna eller Thomas träffar er på kansliet eller någon annanstans. Alla personuppgifter förvaras i enlighet med gällande personuppgiftsförordning (GDPR) och vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part.
Med detta önskar vi er en trevlig vecka

Önskar Anna och Thomas på kansliet

"”Oktober låter oss se andan av vårt förflutna så att vi vet vad vi ska vara tacksamma för framledes"