Veckobrev 40

Mörkret lägger sig allt tidigare på kvällarna, och hösten är onekligen här med gulnande löv som faller på marken, regn som slår mot fönsterrutorna och blåst som tjuter i ventiler, skorstenar och vindsluckor. Friskvårdsklubbens aktiviteter pågår emellertid som vanligt.

Vi har varit tvungna att skjuta fram premiären av vår läs- och skrivarcirkel en vecka, men nästa onsdag kör vi igång den för denna termin, cirkeln är dock stängd för nya deltagare för den här terminen.

Imorgon kommer vi att köra igång vår nya bastuaktivitet på funkisbadet. Vi har fortfarande gott om platser kvar. Aktiviteten är helt gratis för våra medlemmar och vi är övertygade om att den kommer att uppskattas. Första gången kör vi mellan 17 och 18, men fortsättningsvis kommer vi ha den tidigare på eftermiddagen mellan 15-16. Aktiviteten hålls på Funkisbadet, vid brygga 6. Busshållplats ”Potatisåkern” om man åker linje 7.

Nästa vecka kör skåneveckan igång och Friskvårdsklubben kommer i samband med detta att ha en höstfest på Nobel21 med föreläsningar, lite gott att äta och umgänge. Ett program kommer att publiceras i början av nästa vecka. Anmäl per telefon/sms, via vår hemsida eller via e-post anmalan@fvkmalmo.se. Reservera datumet lördag 14 oktober. Vi kör mellan 11 och 14. Man behöver vara medlem för att vara med på detta evenemang.

Vi kommer dessutom inom kort att publicera en enkät om våra aktiviteter och vår verksamhet som vi skulle uppskatta om ni ville svara på. Svaren är anonyma och vi använder dem för att göra vår verksamhet bättre. Håll utkik på hemsidan efter detta.

Det var allt för denna vecka.

 "Hösten är en andra vår, då varje löv är en blomma." 
Albert Camus