Veckobrev 39

I skrivande stund skiner solen över Malmö, och vi på kansliet håller på att planera några av de aktiviteter som vi förhoppningsvis ska kunna erbjuda senare i höst. Det rör sig om event och föreläsningar, men också om teknikcafé och bastubadet som kör igång första veckan i oktober.

Alla våra föreläsningar, teknikcaféet och bastubadet är helt gratis för våra medlemmar. För den som inte är medlem, inte vill bli det och följaktligen kanske bara vill delta sporadiskt på enstaka event eller föreläsningar erbjuder vi möjligheten att ta del av dessa genom att betala en avgift på 50 kronor per gång. Mer information om detta kommer inom kort.

I detta sammanhang vill vi gärna påpeka att man som medlem får väldigt mycket för 140 eller 150 kronor (som avgiften höjs till från den första januari). Passar man på att bli medlem nu, eller förlänga sitt medlemskap så betalar man 140 kronor och får hela 2024 så att säga på köpet.

Vi vill också påminna om att eftersom det är förkylningssäsong så ber vi er att tänka efter huruvida ni ska bevista våra aktiviteter eller ej om ni är förkylda. Vi tar smittorisk på högsta allvar och eftersom många av våra medlemmar kanske inte bara lider av psykisk ohälsa utan också sjukdomar som innebär dåligt immunförsvar ber vi er att tänka på detta. Detta gäller förstås även oss på kansliet och våra friskvårdscoacher. Därför kan det hända att det blir en del avvikelser de närmaste veckorna. Vi undviker alltid att ställa in aktiviteter, men ibland har vi helt enkelt inget val. Hälsan går alltid först.

"Ta väl hand om din kropp, det är den enda plats där du måste bo" 
Jim Rohn