Veckobrev 38

Den här veckan har vi haft glädjen att kunna sätta igång inte mindre än tre nya aktiviteter. Dels vår nygamla samtalsgrupp och vår teatercirkel, men även mat- och kostcirkeln startar den här veckan. För er som är intresserad av matlagning och att prata kost finns det fortfarande platser kvar. Vi håller intaget öppet till gruppen i två veckor till.

Och det slutar inte där. Vi kan nu avslöja att vi från och med 5 oktober kan erbjuda arombastubad på funkisbadet vid Ribersborg. Här kan våra medlemmar basta gratis tillsammans med vår friskvårdscoach i en timme varannan vecka under hösten. Mer info dyker upp på hemsidan inom kort. Man kommer att kunna boka in sig på den här aktiviteten fr o m nästa vecka. Håll utkik på hemsidan.

I övrigt har vi noterat att många fortfarande låter bli att anmäla sig på de av våra aktiviteter som inte uttryckligen är drop-in.  De aktiviteter som än så länge inte kräver föranmälan är gymmet på 24Seven samt innebandyn. Här måste man därför själv uppdatera sig om aktivitetens status. Är en av dessa aktiviteter inställd så kommer detta att redovisas på hemsidan under avvikelser, samt gå ut som ett mass-sms till föreningens bekräftade medlemmar. Får du inget avvikelse-sms beror det på att du antingen inte betalat medlemsavgiften eller glömt att ange ditt namn/personnummer i meddelandefältet när du betalade. I det senare fallet kan du kontakta kansliet och ange vilket datum inbetalningen gjordes så kan kansliet verifiera detta med banken och sätta din status som betald i vårt medlemsregister.

Det finns många orsaker till att vi vill att ni anmäler er. En av dessa är så att vi kan återkoppla snabbt om aktiviteten ändras eller ställs in.

Vi vill dessutom påminna om att alla som önskar regelbundna påminnelser om vilka öppna aktiviteter som körs varje dag, så kan ni anmäla er till vår påminnelsetjänst som skickar ut sms varje dag med en påminnelse om vilka öppna aktiviteter vi kör just den dagen. Anmäl er via hemsidan eller till info@fvkmalmo.se. Det går också bra att sms:a eller ringa kansliet på 0708 417 586.

Det går mycket förkylningar och annat just nu, så kansliet håller bara öppet på begäran. Kontakta oss om ni önskar besöka oss på Nobel21 eller FIFH-hallen så gör vi upp om en tid. Vi finns naturligtvis tillgängliga varje dag  och svarar på mejl, sms och telefon så snart vi kan.

 

Med vänliga hösthälsningar

 

Anna och Thomas på kansliet