Veckobrev vecka 35

Då och då händer det att det ringer personer till kansliet som undrar om de ”sjuka nog” för att kunna få tillgång till våra aktiviteter eller om de behöver någon form av remiss. Svaret är enkelt. Det behövs ingen remiss, våra aktiviteter är öppna för alla som känner att de behöver dem. Vår målgrupp och prioritet är mycket riktigt människor som lider eller har lidit av psykisk ohälsa, samsjuklighet eller har neuropsykiatriska funktionshinder/-variationer. Men vi frågar aldrig om människors diagnoser. Alla är välkomna. Det enda man behöver tänka på är att betala sin medlemsavgift varje kalenderår. Efter det är alla våra aktiviteter gratis.

I övrigt har vi tyvärr märkt att den mejlserver vi använt på hemsidan inte varit pålitlig och inte skickat några mejl. Vi har nu bytt leverantör och installerat en lagringstjänst som säkerställer att inga mejl försvinner. Så ni som använt våra formulär på hemsidan för t.ex. intresseanmälningar innan denna vecka får gärna skicka dessa igen.

På senare tid har vi på kansliet fått många frågor om våra sms-utskick. Som vi tidigare nämnt har vi beslutat att inte skicka ut så många sms. Många upplevde det som störande och dessutom tenderade viktig information att försvinna bland alla meddelanden som kanske inte ens blev lästa.
Det visade sig att flera medlemmar ville ha denna påminnelse. Vi kan därför erbjuda de personer som själva vill en daglig uppdatering detta. Visserligen är principen fortfarande att en schemalagd aktivitet alltid kommer att hållas om inget annat meddelas. Men vill man ha en påminnelse från oss har vi nu de tekniska möjligheterna att skicka ut en daglig påminnelse om vilka aktiviteter som kommer att ske den dagen. Men vi kommer endast skicka till de personer som själva anmält intresse av att få ett sådant sms.

Hur gör man då för att få detta sms om man vill ha det?
Det lättaste sättet är att gå in på vår hemsida och klicka på ”Föreningen” i menyn. Klicka in på ”Påminnelser via sms” och fyll i formuläret. Klart. Det kommer ta ungefär ett dygn innan du kan räkna med att vara inlagd i systemet.

Andra sätt är att ringa/sms:a kansliet och anmäla ditt intresse på det sättet eller mejla info@fvkmalmo.se.
Den här veckan tjuvstartade vi vår lättgympa med vår nya friskvårdscoach Stina – inte att förväxla med vår andra friskvårdscoach Stina. Nästa vecka kommer hon behöva vara ledig, så då blir det ingen lättgympa, men efter det kör hon regelbundet varje tisdag klockan 15:00.

Det var allt för denna vecka

hälsar

Anna och Thomas på kansliet

 Medvetenhet är bara möjlig genom ändring; ändring är bara möjlig genom rörelse. 
 
Aldous Huxley