Veckobrev vecka 33

Den här veckan publicerar vi ett nytt schema med några ändringar och nya aktiviteter. Detta samtidigt som Malmöfestivalen går mot sitt slut. Ta chansen att träffa oss där och prata bort en stund på fredag mellan 11:00 och 14:00.

Under sommaren har vi haft rätt mycket sms-utskick till medlemmarna. Detta för att påminna om de aktiviteter som antingen pågår som vanligt när mycket annat varit stängt, eller aktiviteter som tillfälligt bytt tid och plats. Under hösten kommer de utskicken att bli färre och avse större händelser i föreningen eller avvikelser (som när en aktivitet stängs, ställs in eller flyttas). Principen är att om inte annat meddelas via våra sms- eller epostutskick (eller via vår hemsida) så kommer alla schemalagda aktiviteter att hållas i enlighet med gällande schema.

Nu några ord om vårt höstschema.
Schemat börjar att gälla från och med vecka 34, vilket alltså är måndagen den 21 augusti. Det innebär att innebandyn på måndagen startar en timme tidigare och följs av vardagsgymnastik med vår nya coach Kristina. Schemat kan du hitta här.

På tisdagen har vi sedan medicinsk yoga (mediyoga) på FIFH-hallen mellan 13:00 och 14:30. Sen kör vi vår nya samtalsgrupp på eftermiddagen på Nobel21. Den gruppen kommer att vara sluten, så sista anmälningsdag för att vara med i höst är den 6 september. Tänk på att Frigörande dans inte längre kommer att köras på tisdagseftermiddagar utan hamnar på fredagseftermiddagen istället.

Onsdagen ändras inte, utan körs som innan. Vår populära läs- och skrivcirkel kör igång igen i början av oktober. Fram till 15 september kan man anmäla sig om man vill vara med denna termin, sedan stängs cirkeln för nya medlemmar. Är du redan medlem behöver du inte anmäla igen.

På torsdagar har vi vardagsgymnastik med Adriana klockan 13:30 och på Nobel21 kör vi igång vår nya mat- och kostcirkel där vi lagar mat och diskuterar kost och hälsa. Även denna aktivitet kräver förhandsbokning och stängs för nya medlemmar efter den 6 september.

På fredagar startar vår populära teatercirkel. Den är i nuläget fullbokad men vi tar emot bokningar till reservlista. Om en plats blir ledig i cirkeln kontaktar jag den som har längst väntetid på listan. Därtill kommer Stina att köra yoga som vanligt klockan 10 och sedan frigörande dans på eftermiddagen (13:00).

Vi kommer också att försöka köra två teknikcaféer under hösten. Teknikcafét är till för dig som inte är så hemma på vardagstekniken och vill lära dig lite mer om hur det fungerar och vad man bör tänka på i dagens genomdigitaliserade samhälle. Under tiden fikar vi och umgås.
På de allra flesta av dessa aktiviteter vill vi att ni förhandsbokar er plats. Anledningen är att våra ledare (coacher) behöver ha mer kontroll över hur många som kommer på aktiviteterna och ha möjlighet att kunna meddela sig med dessa om man t ex måste ställa in med kort varsel (vilket vi givetvis hoppas att vi slipper).
Man kan anmäla sig för en hel termin på en gång. Då behöver man bara tänka på att anmäla när man inte kan komma. Annars kan man sms:a eller ringa kansliet på 0708 417 586, mejla anmalan@fvkmalmo.se eller boka direkt från vår hemsida (antingen via bokningsknapp eller vårt kontaktformulär).
Det var allt för denna vecka. Ta hand om er och besök oss gärna på Malmöfestivalen på fredag.

Hälsar
Anna och Thomas från kansliet.