Veckobrev vecka 32

Temat för denna vecka tycks vara regn. I skrivande stund så har regnvädret ställt till en hel del problem runt om i Skåne och södra Sverige, men hittills har våra aktiviteter inte påverkats.

På fredag så inleds Malmöfestivalen, och vi har glädjen att meddela att vi kommer medverka med ett bord på Gustav Adolfs-torg på söndag. Kom gärna förbi och prata med oss om vår verksamhet.

I övrigt planerar vi nu för fullt inför höstterminen och jag tänkte ta tillfället i akt att presentera några nya aktiviteter som vi tänker starta under hösten.

  1. Vår populära samtalsgrupp är tillbaka i en lite ny skepnad. Gruppen träffas vart annan vecka och pratar kring lite olika ämnen man kommit överens om i förväg. Detta blir en sluten grupp med sista anmälningsdag 7/9 om inte gruppen är fullbelagd dessförinnan, då vi skapar en reservlista. Bokningen är öppen, ring, sms:a, mejla eller boka via kontaktformuläret på hemsidan.
  2. Mat- och kostcirkel. Vi pratar kostfrågor och lagar mat tillsammans. Anmäl innan 7/9.
  3. Teatercirkel. Sluten grupp med sista anmälningsdatum 7/9.
  4. Teknikcafé. För dig som inte här så hemma på vardagstekniken. Här förklarar vi hur vanlig vardagsteknik fungerar på ett lätt och pedagogiskt sätt samtidigt som vi dricker kaffe tillsammans. Vi träffas två gånger per termin.

Till detta kan vi tillägga att läs- och skrivarcirkeln öppnar upp för nya deltagare till och med september månad. Cirkeln börjar igen i början av oktober. Gamla medlemmar behöver inte återanmäla sig. Tänk på att samtliga av ovanstående aktiviteter kräver medlemskap i Friskvårdsklubben. Boka på hemsidan (kontaktformuläret), anmalan@fvkmalmo.se eller ring/sms kansliet på 0708-417 586.

Vi skulle också starta upp en konstcirkel till hösten, men vi saknar tyvärr en ledare med rätt kompetens, så konstgruppen är vilande till dess vi kan hitta en coach med erfarenhet av konst och som har rätt pedagogisk kompetens. Känner någon i läsekretsen till någon som skulle kunna tänka sig att leda en konstcirkel så får ni hemskt gärna kontakta kansliet på 0708 417 586, info@fvkmalmo.se eller via vårt kontaktformulär på hemsidan.