Veckobrev vecka 31

Denna vecka börjar många återvända från semestern, och det gäller både Nobel21 och FIFH, vars personal alltså åter är på plats. Detta innebär att alla våra semesterpausade aktiviteter utom vardagsgymnastiken och läs- och skrivcirkeln kommer att köras som vanligt denna vecka. Meddelanden om gymnastiken och läs- och skrivcirkeln kommer under augusti.

Förra veckan kördes den sista av de tre teaterworkshops som Friskvårdsklubben arrangerat tillsammans med dramapedagogen Robert Alm. Till vår stora glädje har vi nu kunnat ordna att det blir teater även i höst i en mer kontinuerlig form. Som jag tidigare nämnts kommer det att bli en sluten grupp där man anmäler sig för hela terminen och sedan meddelar kansliet de gånger man inte har möjlighet att närvara. Eftersom vi inte tror att alla har möjlighet att närvara vid varje tillfälle har vi öppnat tio platser till hösten. Teatercirkeln kommer att träffas på fredagseftermiddagar. Deltagare i teaterworkshopen har inte automatiskt förtur till teatercirkeln.

Vi kommer också att öppna upp läs- och skrivcirkeln för nya deltagare inför höstterminen. Kontakta kansliet om du önskar vara med. Anmälningstiden för teater- och läs- och skrivcirkel tar slut första veckan i september. Teatercirkeln börjar i mitten av september och Läs- och skrivarcirkeln kör igång i början av oktober.

Först till kvarn gäller, så kontakta oss på anmalan@fvkmalmo.se, via kontaktformuläret på hemsidan eller sms/ring oss 0708 417 586 om ni vill vara med i teatercirkeln och/eller läs- och skrivarcirkeln. Får vi fler än tio intresseanmälningar till teatercirkeln hamnar dessa på en reservlista som eventuellt kan resultera i en separat teatergrupp som träffas vid ett annat tillfälle om det blir tillräckligt många och vi kan ordna en lämplig lokal.

Nästa vecka kommer vi att avslöja ytterligare nyheter inför hösten.

Tills dess, allt gott

önskar

/Anna och Thomas på kansliet

 "Om jag vore en fågel, skulle jag flyga högt 
över jorden sökandes efter kommande höstar"
George Eliot