Veckobrev vecka 30

I södra Europa och i Nordamerika är hettan svår, men hittills har sommaren här i norra Europa förblivit mild. Den här veckan förväntas bjuda på mest fukt och regn så följaktligen så har de aktiviteter vi har oftast varit inomhus. Resten av denna vecka har vi inga öppna aktiviteter bortsett från onsdagens gym på Fitness 24Seven.
Däremot har vi haft tre teaterworkshoppar – den sista genomförs nu på fredag, och det kan bara beskrivas som en succé. Därför har vi beslutat att teatergruppen ska få fortsätta i höst. Exakta tider för när vi kör igång är ännu inte klara, men intresseanmälningar har börjat komma in och ni är välkomna att skicka dem via mejl (anmalan@fvkmalmo.se) eller SMS/telefon 0708-417 586 så bereds ni plats utifrån kötid.

Precis som Läs- och skrivarcirkeln kommer teatergruppen att vara en stängd grupp efter att anmälningstiden gått ut. Man kan anmäla sig fram till utgången av september och efter man blivit antagen så krävs ingen bokning. Däremot måste man tänka på att anmäla frånvaro till kansliet så att kursledaren vet hur stor gruppen blir vid varje enskilt tillfälle.

Nästa vecka kör vi igång innebandyn igen på måndag, gymmet på fitness 24seven och basal kroppskännedom körs som vanligt och den enda av våra regelbundna aktiviteter som vi får vänta lite på är gymnastiken – eller vardagsgymnastik som vi i fortsättningen kommer att kalla den. Den kommer igång senare i höst. Ett nytt verksamhetsschema kommer att publiceras på hemsidan och vi kommer att meddela er när detta sker även med våra sms- och e-posttjänster.
Bortsett från teatergruppen kommer vi även att kunna presentera några nya aktiviteter samt några schemaändringar för våra befintliga aktiviteter. Vi säger till när schemat är klart.
Vi kan också meddela att det under hösten kommer att kallas till ett extra årsmöte. Detta ska främst ta upp de saker som blev bordlagda vid det ordinarie mötet. Eftersom mötet är extra kan kallelsen komma med mindre varsel än de tre veckor som gäller för ett ordinarie årsmöte. Håll utkik efter det, vi bjuder på lite lättare tilltugg och gott sällskap.
Det var det för denna vecka.
Allt gott

Önskar

Thomas på kansliet.

Dåligt väder ser alltid värre ut genom ett fönster 
John Kieran