Veckobrev vecka 28

Ett stort lugn har lagt sig över FIFH-hallen när jag börjar att skriva detta. Vi har tillgång till halva hallen under FIFH-hallens anställdas semester, så vi kör basal kroppskännedom, onsdagens yoga och fredagens yoga som vanligt. Hallen är låst, så vi måste släppa in alla deltagare. Om ingen öppnar direkt så kommer vi strax och öppnar. Är vädret fint så är vi utomhus.
Nästa vecka går Stina på två veckors välförtjänt semester, och då har vi följaktligen ingen uryoga eller frigörande dans.
Däremot så har vi basal kroppskännedom på måndagen och medicinsk yoga på FIFH (utomhus om vädret är bra) på tisdagen.
Vi fick inte tillräckligt många anmälda sist vi försökte ordna en badaktivitet på Sibbarp, så nu försöker vi igen. På tisdagen den 18 cyklar vi tillsammans till Sibbarp. Vi träffas på Triangeln vid Johanneskyrkan klockan 13:00. Ta med ett gott humör, badkläder och matsäck. Anmäl här, via anmalan@fvkmalmo.se eller ring/sms:a oss på kansliet 0708 417 586. Välkomna.
Apropå anmälan så har jag fått många förfrågningar om det där med anmälan och vad det ska vara bra för. Vi förstår att det kan uppfattas som ett hinder för många, men det finns sätt att förenkla detta för er.
1. Anmäl i förväg.
Det vill säga, meddela att ni ämnar delta regelbundet på en aktivitet – och att ni skriver upp er på samtliga pass under en termin. Då behöver ni bara anmäla när ni INTE kan komma. Många har valt att göra så.
2. SMS:a kansliet.
Skicka ett sms att ni ämnar delta. Den enda information ni behöver skriva är vilken aktivitet det gäller och vad ni heter.
3. Mejla kansliet.
Skicka ett mejl till anmalan@fvkmalmo.se eller använd vårt kontaktformulär på hemsidan.
På kontaktformuläret kan ni välja aktivitet från en rullgardinslist och skriva ert namn i en ruta. Avsluta med att trycka på skicka så är det klart.
4. Boka på hemsidan.
Tryck på ”Aktiviteter” och sedan ”Anmälan”. Längst ned på sidan hittar ni de aktiviteter som kan bokas via hemsidan.
Vi vill att ni anmäler er så att vi kan planera aktiviteten bättre och kunna återkoppla till alla anmälda om något oförutsett inträffar (t ex. att aktiviteten ändras, flyttas eller ställs in)

Jag önskar er en behaglig och trevlig vecka.

Hälsar Thomas

Det finns två sätt att sprida ljus: 
att vara ljuskällan eller spegeln som reflekterar den.
Edith Wharton