Veckobrev vecka 27

Under en viss tid på sommaren stannar Sverige. Vad jag förstår så existerar inte industrisemestern som begrepp längre, men likafullt är majoriteten av svenska folket på semester under juli månad. Tempot haltar en smula och vardagen blir nästintill stillastående. På gott och ont.

Jag har fortfarande inte lärt mig alla egenheter i vårt bokningssystem, så det händer ibland att jag oavsiktligt tar bort bokningar. Detta ska inte bli någon vana och jag tror mig veta vad det beror på, men jag vill därför understryka att jag inte tar bort någon från en aktivitet utan att ha varit i kontakt med vederbörande. Får ni ett sådant meddelande  och är orolig över vad som kan ha hänt så kontakta mig så löser vi det hela. Emellertid: om jag inte hört av mig till er i samband med ett sådant meddelande så behöver ni inte oroa er för att er plats tagits bort, utan vi kan sortera det under avdelningen tekniska fel.

Vi på Friskvårdsklubben finns tillgängliga under hela sommaren. Några av våra aktiviteter har pausat för några veckor, men vi försöker att hålla igång så många aktiviteter som vi kan utifrån de förutsättningar som finns med coacher, intresse och tillgängliga lokaler. Eftersom FIFH-hallen håller sommarstängt fram till 30 juli så kommer innebandyn att ha uppehåll under samma tid, men basal kroppskännedom kommer att genomföras utomhus och endast ställas in om det skulle råka vara dåligt väder.

Stinas yoga och frigörande dans kommer att ha ett litet uppehåll från 14 juli tills FIFH-hallen öppnar igen, men den medicinska yogan kör igång igen vecka 28 och den körs utomhus utanför FIFH när vädret tillåter, annars kommer den att hållas i Medborgarskolans lokaler vid Värnhem. Det är obligatorisk förhandsbokning på mediyogan, så alla som anmält sig kommer att få information om var den håller till i god tid via SMS (eller mejl, om man föredrar det).

Som vi tidigare nämnt har vi inte öppet på kansliet på våra ordinarie tider under sommaren. Istället får man boka tid om man behöver besöka oss. Vi är dock tillgängliga via sms, telefon och e-post under hela sommaren. Telefontiden (då ni garanterat ska få tag på oss) är fortfarande måndagar 9:00-12:00, men jag svarar övrig tid också om jag inte har annat för händer. Kansliet har som sagt inte stängt, men Anna Glistrup har en välförtjänt semester under juli månad. Om ni har något akut som ni behöver nå Anna med så kontakta henne via sms eller e-post. Ni kan också kontakta Thomas på kansliet så kan han antingen vidarebefordra eller försöka hjälpa er om han har möjlighet.

Nästa vecka påbörjas vår populära teaterworkshop. Den är i skrivande stund fullbelagd, men det finns möjlighet att sätta upp sig på en reservlista för de tre tillfällen vi kör i juli. (Det går bra att ringa/sms:a eller mejla kansliet för att skriva upp sig där också).  Sen kan jag avslöja att teatern kommer tillbaka i höst, och då kan vi erbjuda flera platser. Intresseanmälan för teatercirkeln hittar du här.
Det var allt för denna vecka, vänliga hälsningar från Thomas på kansliet

Var alltid en förstklassig version av dig själv och aldrigen andraklassens version av någon annan
 Judy Garland