Veckobrev vecka 26

Skolornas sommarlov har inletts, men på Friskvårdsklubben fortsätter vi med våra aktiviteter.

Gymnastiken är tyvärr fortsatt vilande, vi meddelar när vi kommer att köra i gång den igen.

Torsdag nästa vecka kommer vi att köra ytterligare en cykelaktivitet då vi cyklar ut till Sibbarp och badar. Boka här. Ta med ett gott humör, badkläder och matsäck. Håll koll på vår hemsida för uppdateringar gällande vädret. Vid dåligt väder kommer alla inbokade deltagare att få besked via sms.

Kansliet finns tillgängligt hela sommaren – på telefon når du oss enklast på måndagsförmiddagar.

Under resten av sommarterminen så håller vi endast öppet för besök på våra kontor enligt överenskommelse. Behöver ni besöka oss så kontakta oss via telefon/sms eller mejl så kommer vi överens om en tid.

Det var allt för denna vecka.
Hälsar Thomas

Håll ditt ansikte i solskenet så kommer du aldrig att se skuggorna
Helen Keller