Information om sommaruppehåll

Friskvårdsklubbens aktiviteter pågår under hela sommaren, men med pauser för våra coachers ledigheter vid olika tidpunkter under sommaren. Dessa pauser kommer givetvis att publiceras på hemsidan och via SMS/e-post.

Avvikelse-SMS går ut till alla medlemmar som har betalt årsavgiften för 2023. Om du vet med dig att du betalt men inte får meddelandet så kontakta kansliet så löser vi det tillsammans. Du kan givetvis avböja att få avvikelse-SMS från oss. Svara utskicket eller kontakta kansliet så tar vi bort dig. Detta innebär givetvis inte att ditt medlemskap påverkas på något sätt och du kan alltid be om att få bli tillagd i listan närsomhelst.

Avvikelse per e-post går ut till alla som anmält sig via vår hemsida. Du hittar anmälan på samma sida som anmälan till vårt nyhetsbrev. Att anmäla sig till avvikelsemejl innebär inte automatiskt att man anmäler sig till nyhetsbrevet eller vice versa utan man måste göra ett aktivt val för båda alternativen. Det går även bra att anmäla sig till avvikelsemejl och/eller nyhetsbrev genom att kontakta oss på kansliet.

Information om vilka aktiviteter som har sommaruppehåll hittar du bland avvikelserna på hemsidans första sida.