Veckobrev vecka 22

Tiden bara flyger iväg och vi närmar oss midsommar med hastiga steg. Innan dess så har vi dock nationaldagen 6 juni. Den dagen är våra aktiviteter inställda, men vi kör våra aktiviteter som vanligt den 5 juni.

Vi har fått många frågor om vi har uppehåll i våra aktiviteter under sommaren, svaret är både ja och nej. Vissa aktiviteter kommer att vara stängda under juli månad medan andra kanske tar ett uppehåll på en vecka eller två vid olika tillfällen. Detta meddelas alltid i förväg på hemsidan, skickas ut via epost med vår avvikelsetjänst och sms:as till våra betalande medlemmar. Principen är att om ingenting annat sagts så kommer aktiviteten att hållas som vanligt. Håll utkik på vår hemsida så är ni garanterat uppdaterade.

Den här veckan har vi tvingats att ställa in två aktiviteter på grund av för få deltagare. För att våra aktiviteter ska kunna generera ersättning från Malmö Stad så måste vi ha minst fyra registrerade deltagare och tyvärr har vi inte fått in så många bokningar på varken mat- och kostcirkeln eller på vårt teknikcafé. Vi gör nya försök inför höstterminen och hoppas att vi kan väcka ert intresse för de här aktiviteterna.

Däremot kommer vår sommarfest att gå av stapeln som planerat den 14 juni. Anmälan krävs och vi bokar endast in betalande medlemmar. Information om hur och var kommer snart att synas på hemsidan samt via ett smsutskick under nästa vecka. Ni som redan nu vet med er att ni vill komma kan boka här, mejla oss på anmalan@fvkmalmo.se eller ringa/sms:a kansliet på 0708 – 417 586 .
Platsen för festen får ni besked om när ni bokar. Om vi inte har information om att ni betalat medlemsavgiften kommer er bokning dock att nekas.

När detta skrives skiner solen milt över takåsarna på Kirseberg och det verkar bli en riktigt trevlig dag. Kom gärna på våra aktiviteter idag – gym på 24Seven 13:00, Stinas uryoga utanför FIFH-hallen 13:30, eller Innebandy på FIFH-hallen 14:40. Alla är välkomna.
Hälsar Thomas

"Om sommaren bara skulle ha en enda definierande doft, så skulle det definitivt vara doften av grillning"
-Katie Lee