Veckobrev vecka 19

Våren innebär inte bara ljus och glädje. För många innebär den ett stort lidande i form av pollenallergi och olika astmarelaterade besvär.
Alla kan bli sjuka och få förhinder – till exempel av pollen.  Därför respekterar vi på Friskvårdsklubben givetvis att man avbokar inbokade aktiviteter. Men vi vill att man gör just det – avbokar. På det sättet kan andra få chansen att ta den plats man avstår ifrån. Avboka kan man göra med SMS, e-mail eller genom bokningsformuläret (om  aktiviteten använder vårt bokningssystem).

Annars måste jag be er att ha lite tålamod när det gäller våra sommaraktiviteter. Vi väntar fortfarande på besked från några coacher som ska hålla i aktiviteterna om när vi ska schemalägga de här aktiviteterna. Vi återkommer så fort vi har närmare besked.

Teknikcaféet kommer att hållas den 1 juni klockan 17 på Nobelvägen 21. Teknikcaféet är ett forum för de som inte är så hemma på vardagsteknik och vill ha hjälp och stöd att förstå den. Den första gången kommer vi att prata om s k smarta telefoner. Det kommer att gå att boka en plats via vårt bokningssystem inom kort, men ni är alltid välkomna att skriva till oss, SMS:a kansliet eller ringa oss.

Det var allt för denna gång

Precis när larven trodde att livet var på väg att gå under blev hon till en fjäril
Okänd