Kom tillbaka till oss

Vi har haft ett turbulent år med pandemi och problem med styrelsens sammansättning, beslutsmässighet och avhopp från kansliet. I och med att vår verksamhetssamordnare var ensam med alla administrativa uppgifter samt sitt eget ansvarsområde kom mycket i kläm och vår verksamhet blev tyvärr lidande. Detta ber vi om ursäkt för.

Sedan mars har vi anställt en administratör med ansvar för bland annat medlemsfrågor och kommunikation och senare samma månad kunde vi välja en helt ny styrelse med ledamöter med mycket erfarenhet av att arbeta med människor med psykisk ohälsa och stor förståelse för hur denna problematik kan påverka vardagslivet.

Kort sagt, vi håller på att resa oss igen och är mycket motiverade att genomföra olika former av aktiviteter för våra målgrupper och en ambition att vara lyhörd för dess behov.

Vid sidan av våra regelbundet återkommande aktiviteter kommer vi nu under sommaren att kunna erbjuda t.ex. bastubad, matlagningskurs, teknikcafé, sticknings- och målarcafé samt en sommarfest. Och det är bara en liten del av vad föreningen har siktet på att kunna erbjuda.

Vi förlorade mycket medlemmar under den här perioden, och vi skulle tycka det var mycket roligt om åtminstone några av er kunde tänka sig att åter bli medlemmar och ta del av våra aktiviteter och kanske vara delaktiga i att göra dem ännu bättre.

Kontakta oss gärna om ni har frågor eller vill tala om för oss hur ni tycker att vi ska bli bättre. Vi uppskattar det. Numret till kansliet är 0708 – 417 586, mejlen är info@fvkmalmo.se och vår webbplats (som uppdateras regelbundet) finns på www.fvkmalmo.se.

Det här utskicket är det enda vi kommer skicka ut till de kontaktuppgifter vi har till gamla medlemmar. Dessa uppgifter kommer nu att tas bort. Men som sagt, ni är alla välkomna att komma tillbaks till oss. Information om hur ni blir medlemmar igen och hur man betalar sin medlemsavgift hittar ni här.

Med bästa hälsningar
Friskvårdsklubben i Malmö