Veckobrev vecka 18

Veckorna springer iväg och snart är sommaren här!
På Friskvårdsklubben innebär det att vi har glädjen att presentera flera nya aktiviteter.

Vi kommer ha en särskild matgrupp som samlas och lagar mat (bland annat hur man lagar mat på en budget). För att delta behöver man boka plats och det kan man göra genom att ringa mig på kansliet, SMS:a eller boka själv här på hemsidan. Håll utkik på hemsidan för mer info om matlagningskursen.

En nyhet är vårt Teknikcafé, en aktivitet där vi pratar om vardagsteknik för de av er som inte är så hemma på detta. Första tillfället handlar om smarta telefoner och hur man väljer, installerar och vad en smart telefon egentligen är bra för. Vi bjuder på fika. Även denna aktivitet måste man boka antingen via samtal eller SMS till kansliet eller boka själv via vår bokningssida. Håll utkik efter det också.

I övrigt kommer det bli stick- och målningscafé samt en sommarfest, dit alla medlemmar är välkomna. Vi tar bokningar för detta en eller två veckor i förväg.

Kansliets telefonnummer är 0708 417 586. Jag svarar säkrast på måndagsförmiddagar men försöker alltid att svara om jag kan all övrig tid. På det tidigare numret svarar Anna bara i mån av tid, och hon hanterar inga medlemsfrågor.

Vi vill passa på och ge lite extra reklam för vår Medicinska Yoga som vi genomför i samarbete med Medborgarskolan i deras lokaler vid Värnhem. Det finns fortfarande platser kvar till den här aktiviteten. Boka genom att ringa/SMS kansliet eller använd vårt bokningssystem. Detta når ni via sidan för Medicinsk Yoga. Sidan hittar ni under AKTIVITETER OCH YOGA eller här.

Det var allt för denna gång. Ta hand om er och fortsätt besöka oss på våra aktiviteter.