Veckobrev vecka 20

Sommaren kommer allt närmare och vi på Friskvårdsklubben kan börja presentera flera av våra sommaraktiviteter. Först ut är vår mat- och kostcirkel som börjar den 31 maj. Vår friskvårdscoach Leyia säger att fokus ligger på att lära ut sätt att komma runt de svårigheter att äta näringsmässigt riktigt som är så vanligt vid psykisk ohälsa och vilka olika tekniska lösningar som finns som kan vara till hjälp med detta. Mer information om den här aktiviteten hittar ni här

Vi är också glada att kunna hälsa vår teatercirkel tillbaka. Under ett par tillfällen i sommar kommer vår coach Robert att hålla workshops med olika teman inom drama och framställning.
Vi har ytterligare aktiviteter som kommer att publiceras snart. Vi kommer till exempel ha en cykelaktivitet i början av juni där vi cyklar Torupsrundan tillsammans. Mer om det inom kort.

Förra veckan gjorde vi ett utskick till de före detta medlemmar vi har kvar information om i våra register och fick ett bra gensvar där många hade trott att vi inte längre fanns. Vi har haft några tuffa år, men vi är på väg att resa oss igen och ber därför alla att gärna sprida informationen om att Friskvårdsklubben finns och att vi gärna ser mer medlemmar, mer aktiviteter och syftar till att hålla en högre profil för att kunna nå ut till de personer som behöver oss mest. Vi är så vitt vi vet det billigaste alternativet för fysiska och sociala aktiviteter i Malmö, bara 140 kronor för ett helt år och obegränsat deltagande på våra aktiviteter för våra betalande medlemmar.

På grund av oförutsedda händelser och omständigheter måste vi dock ställa in vårt extra årsmöte som skulle ha hållits i slutet av maj. Ett nytt datum för det extra årsmötet kommer att presenteras inom kort. Detta kommer att kommuniceras via vår hemsida, SMS-utskick och e-postutskick.
För er som frågat efter SMS-aviseringarna vill jag därtill tillägga att dessa kommit igång igen, men att vi inte längre skickar ut ständig information om vad som händer, vi skickar bara ut SMS om någon av våra planerade aktiviteter inte blir av, eller om de ändras. SMS skickas därtill bara ut till betalande medlemmar. Har du inte fått SMS så beror det på att vi inte har information om att du betalt din årsavgift. Om du vet med dig att du har det så kontaktar du kansliet och anger när betalningen gjordes så kan vi kanske koppla betalningen till en av de inbetalningar som gjordes utan uppgifter om vem som betalat.
Det var allt för denna vecka. Tänk på att det är Kristi Himmelfärd i morgon, och då är alla aktiviteter inställda. Vi fortsätter som vanligt på fredag.
Allt gott
Hälsar Thomas på kansliet.