Medlemsbrev vecka 16

Forsythian och de japanska körsbärsblommorna blommar. Det får väl ändå anses vara en bekräftelse på att våren äntligen är här och med den närmar sig slutet på vår vårtermin och början på vad vi brukar kalla sommarterminen.

Sommarterminen skiljer sig från vårterminen främst genom att vi börjar att ha flera av våra aktiviteter utomhus – om vädret tillåter, samt att vi kommer att kunna erbjuda fler aktiviteter  (varav några bara sker vid något enstaka tillfälle) samt en sommarfest. Om allt går som planerat ska vi kunna presentera några av dessa aktiviteter i nästa veckas nyhetsbrev.

Vi har fått flera förfrågningar om studiebesök och om man kan komma och se våra aktiviteter och svaret är att ja, man kan boka studiebesök hos vår verksamhetssamordnare. Hon nås enklast via SMS 0708–417 594 eller mej verksamhetssamordnare@fvkmalmo.se.  Vad aktiviteterna anbelangar kan man pröva på våra aktiviteter vid tre tillfällen helt gratis. Därefter behöver man lösa medlemskap: 140 kronor för 2023.

Det viktigaste är dock att vi äntligen kan stänga boken för 2022 genom ett extra årsmöte som bland annat tar upp de punkter som vi var tvungna att bordlägga vid det ordinarie årsmötet i mars.

Årsmötet kommer ske den 25 maj klockan 17:00 på Nobelvägen 21.

För att ha rösträtt på årsmötet krävs det att man betalt medlemsavgiften för 2023.  Vi har emellertid mottagit ett antal medlemsavgifter som saknar personnummer, telefonnummer eller något annat som gör att vi kan identifiera var betalningarna kommer ifrån. Om du vet med dig att du betalt medlemsavgiften via bankgiro och inte angivit något av detta så ber vi dig att ta kontakt med oss och säga vilket datum betalningen gjordes (det kan du se i ditt kontoutdrag) eller om du angett något annat meddelande till oss som vi kan använda till att länka betalningen till dig, annars kan du få svårt att bevisa att du har betalt din medlemsavgift.

Anmälan till årsmötet finns under fliken ”anmälan” på hemsidan eller via anmalan@fvkmalmo.se.
Du kan givetvis även ringa eller sms:a oss på kansliet: 0708-417 586.

Tänk på att alltid avboka om det skulle visa sig att du får förhinder.
Mer information om vår policy för anmälan till aktiviteter, möten och sammankomster kan du läsa i det här inlägget.

När detta skrivs skiner solen över Malmö och duvornas sång hörs tydligt. Snart kommer vi alltså ha utomhusaktiviteter och vi hoppas att ni har möjlighet att träffa oss där.

En intelligent människa tror bara på hälften av vad hon hör, en vis människa vet vilken hälft.

Evan Esar