Veckobrev 8

Våren närmar sig och fler och fler soliga dagar kan komma att lätta sinnet något för alla oss som kan bli påverkade av den skånska vinterns gråhet. Det är sportlov denna vecka, och därför har vi ingen arombastu denna torsdag. Nästa tillfälle blir den 7 mars.

Det har kommit in en del reaktioner på styrelsens kungörelse, och allt jag kan säga om detta i nuläget är att styrelsen kommer att återkomma med mer information så fort som möjligt.
Kansliet kommer att vara bemannat till och med 14 mars. Information om hur ni kommer att komma i kontakt med oss efter det kommer att redovisas innan dess. Påminnelsetjänsten per sms kommer att vara kvar tills den 14 mars.

Detta blir dock det sista veckobrevet jag skriver, jag kommer att ägna de sista veckorna av min tid på Friskvårdsklubben åt att skapa så bra förutsättningar som möjligt för både ledare, styrelse och ledamöter att kunna kommunicera och genomföra våra aktiviteter.

Vi vill särskilt påminna om att vi faktiskt startar en ny aktivitet nästa torsdag (29/2) då vi kör igång gåfotboll på FIFH-hallen mellan 13:30-14:30. Ingen föranmälan krävs. Gåfotboll är en sport där bollhållaren inte får röra sig, men utan boll får man röra sig som man vill. Testa gärna nästa torsdag. Vår coach Thomas N. leder passet.

Som en lite trevligare nyhet kan vi meddela att vi har två biljetter över till genrepet av musikalen Next to normal på Malmö Opera. Vi lottar ut dem  bland de av våra medlemmar som skickar in en intresseanmälan till info@fvkmalmo.se eller sms till 0708 417 586. Dragningen sker 1 mars.

Nästa vecka har vi ett extra årsmöte för räkenskapsåret 2022 som kommer att behandla de punkter som bordlades vid det ordinarie mötet. Det är obligatorisk förhandsanmälan. Kontakta kansliet per sms/samtal/e-post för att anmäla er. Mer info om årsmötet hittar du här.