Veckobrev vecka 24

Den här veckan är nyhetsbrevet lite försenat på grund av arbetet med vår sommarfest.
När detta skrivs har vi precis haft den. Festen blev lyckad och maten som vår coach Leyia Hansen tillagade gick åt och uppskattades mycket.
Anna från kansliet informerade bland annat om att några populära aktiviteter som föreningen haft förr, nu äntligen kommer att startas igen i höst. Bortsett från våra traditionella aktiviteter så kommer vi kunna erbjuda en mer permanent teateraktivitet och en samtalsgrupp. Vi arbetar även med att få till stånd en konstgrupp, få en grund för en matgrupp samt lite andra aktiviteter som än så länge bara finns på idéstadiet.
Vad som kommer att komma redan nu under sommaren är en fritidsaktivitet då vi åker och badar tillsammans på Sibbarp. Information och bokning för detta kommer upp på hemsidan, Facebook och via vår SMS-tjänst.

Vi kommer dessutom att hålla tre teaterworkshops med olika teman under juli månad. Dessa är en liten försmak om vad teatergruppen kommer syssla med i höst. Tyvärr är samtliga platser bokade till denna aktivitet, men vi har satt upp en reservlista – så kontakta kansliet eller sätt upp er själva på reservlistan i vårt bokningssystem här .
Vi kommer i fortsättningen att begära förhandsbokning för alla våra aktiviteter. Detta beror bland annat på att vi vill kunna nå alla medlemmar utifall en aktivitet blir inställd, men också för att kunna se hur många bokningar våra olika aktiviteter får. Om antalet bokningar är för litet för en aktivitet kommer vi i fortsättningen att överväga att ställa in dessa då vi måste uppfylla ett minimiantal för att aktiviteten ska vara bidragsberättigad.
Det är därför det är så viktigt att man avbokar en bokad aktivitet som man av olika anledningar inte kan komma på. Det ger andra en chans att ta platsen.

Styrelsen möttes under förra veckan och bland de beslut som styrelsen tog så bestämdes det att systemet med att pröva på våra aktiviteter gratis ska modifieras. Detta innebär inte att den möjligheten tas bort, men att vi i fortsättningen kommer att använda någon form av biljetter som gör att systemet inte missbrukas. Styrelsen gav kansliet i uppdrag att utverka ett sådant systemet som tidigast kommer att kunna genomföras efter styrelsemötet i augusti.

Med sommaren kommer semester. Friskvårdsklubbens aktiviteter kommer att fortsätta över sommaren, men vissa aktiviteter kommer att ha kortare eller längre uppehåll.
Den medicinska yogan har paus under veckorna 24,25,26 och 27. Vi kommer att skicka ut en påminnelse om att mediyogan startar igen under vecka 27.
Läs- och skrivarcirkeln kommer att ha sommaruppehåll fram till höstterminens start. Exakt datum för början av den nya terminen kommer Elisaveta att skicka ut via SMS till cirkelns medlemmar i höst.

Gymnastiken har uppehåll tills vidare. Vi kommer informera via våra vanliga kanaler (SMS/nyhetsbrev och hemsida) när aktiviteten startar upp igen.
Närmare information om hur gym på Fitness 24Seven, innebandy, uryoga och frigörande dans kommer hållas under sommaren kommer inom kort.
Lite extraaktiviteter kommer dessutom att dyka upp under sommaren, håll utkik efter dem.
Det var det från oss denna vecka. Ha det skönt i sommarvädret!

”Tänk på att den blå himlen kan skylas av moln ibland,
men att den likafullt alltid är där”
Andy Puddicombe