Veckobrev vecka 17

Våren har kommit och nästa vecka påbörjar vi vår sommartermin. Sommarterminen kommer innebära några nya aktiviteter som vi förhoppningsvis ska kunna presentera här på sidan den här veckan.

Som vi tidigare nämnt är det många som inte betalt medlemsavgiften. Jag kommer under denna vecka att besöka flera av våra aktiviteter och påminna om detta. Våra aktiviteter är inte gratis, man ska tillhöra föreningen för att ha rätt att ta del av dem. På den kommande sommarfesten (ja, det blir en sådan) kommer vi bara att acceptera medlemmar som registrerat sig via hemsidan eller via telefon/SMS.

Ni som tycker det är svårt att betala av tekniska skäl kan antingen ringa mig på 0708 417 586 eller besöka mig då kansliet har öppet (tisdag 12:30-14:30 på FIFH-hallen och torsdag 12:30-15:30 på Nobel21, så hjälper jag er. Notera att vi inte längre accepterar kontanter (det är av redovisningsskäl).

Jag kan också avslöja att det kommer att hållas ett teknikcafé i vår regi inom några veckor. Där kommer alla som har svårt med den moderna tekniken att kunna komma och få hjälp samt lyssna på en kortare föreläsning. Första gången kommer handla om s k smartphones. Bokningssida kommer upp inom några dagar.

Ja, det var allt för denna gång. Ha det gott i grönskan.

/Thomas