Medlemsbrev vecka 11

Veckorna går och snart är det dags för vårt årsmöte. Vi vill påminna om att alla som tänker komma på vårt årsmöte behöver anmäla sig. Detta bland annat för att vi ska kunna planera för hur många som kommer och vilken sorts förtäring och hur mycket som ska köpas in.

Ni kan enkelt anmäla er genom att använda vårt anmälningsformulär . Ni kan givetvis även mejla eller sms:a oss. Uppgifterna finner ni längre ned  i detta nyhetsbrev.

Den här veckan ska vi prata lite om dans. En ny rapport, publicerad i läkartidningen, menar att dans är en bra väg för i synnerhet unga att förbereda kroppen inför det fortsatta livet. Man bygger upp en sorts grundkondition som sedan följer en genom åren. Till detta kan man väl tillägga dansens potentiella avslappnande verkan när den sker under rätt omständigheter.

Friskvårdsklubben har vad vi kallar för frigörande dans på schemat, där deltagarna kan dansa i egen takt och enligt sina egna förutsättningar. De här passen hålls för närvarande på tisdagar klockan 13:00 på FiFH-hallen. Titta gärna på sidan för frigörande dans på vår hemsida.

I skrivande stund är vi fullt sysselsatta med att sätta upp det nya kansliet på Nobel21 som alltså ersätter det tidigare kansliet på FiFH-hallen som i stället kommer att användas som ett rum för de friskvårdscoacher som är verksamma där. Kansliet kommer från och med nästa vecka att öppna för besök igen på torsdagar mellan klockan 13 och 17 med reservation för de dagar då vi av olika anledningar inte kan hålla öppet – detta meddelas i sådana fall bland våra avvikelser på hemsidan.

Framgent kommer vi också att kunna nås på telefon 0708-417 594 mellan 09:00 och 11:00 tisdag, onsdagar och fredagar, med undantag för de tillfällen vi är förhindrade att svara pga sjukdom, ledighet eller hög arbetsbelastning. Det meddelas vid dessa tillfällen alltid på hemsidan om telefontiderna inte gäller. Vi svarar i telefon vid andra tider om vi har möjlighet – skicka gärna ett SMS så återkopplar vi. 

Ni kan givetvis använda våra andra kontaktvägar – e-post, hemsideformuläret eller post. Vår nya adress är enligt följande:

Friskvårdsklubben i Malmö
Nobelvägen 21
214 29 Malmö

Besöksadress: Nobelvägen 23

e-post: info@fvk-malmo.se ‖ info@fvkmalmo.se

Dagens citat kommer från Constanze Mozart, en mycket framstående och kreativ kvinna som historien dock placerat i den enorma skuggan som hennes make, Wolfgang Amadeus Mozart onekligen kastade.

”Att dansa är att drömma med fötterna”