Tycker du om att skriva och läsa? I Skrivarcirkeln träffas vi och läser och skriver texter, på egen hand och tillsammans. 

Varje träff har ett specifikt tema som planeras vid terminstart. Genom lättare övningar får man prova på olika skrivtekniker. Man kan också få råd och tips kring egna manus/skrivprojekt.

 

Omdömen från cirkeldeltagare:

Jag tycker att skrivarcirkeln är inspirerande, i klass med universitetet. Jag njuter verkligen av att avsluta veckan med skrivarcirkeln. Mellan 1 och 5 ger jag en 4,5”

“Jag har börjat i skrivarcirkeln nu på vårterminen och är väldigt nöjd! Det är lätt att våga ta plats även som nybörjare.”

”Skrivarcirkeln är mycket givande och har inspirerat mig till att börja skriva. Det var bättre än vad jag förväntat mig”

“Det bästa med skrivarcirkeln, förutom skrivövningarna vi gör, är den fina dynamiken mellan alla deltagare och ledaren. Det känns som att vi är ett bra gäng som lyfter varandra”

”När jag skriver känner jag hur jag kommer in i ett kreativt flöde, jag känner mig verklig igen.”

”Det känns tryggt att vi är en liten grupp. Vi får det utrymmet som vi behöver, hade vi varit för många cirkeldeltagare så hade det utrymmet inte funnits. Vi är människor med speciella behov.”

”Jag tycker att läs- och skrivarcirkeln är bra. Jag har börjat skriva från att tidigare inte ha skrivit alls. Det känns positivt att få skapa.”