Välkomna till Gym på Fitness 24 Seven vid Dalaplan!

Här erbjuder vi styrketräning med hjälp av maskiner men också användning av sin egen kroppsvikt.

Vi kommer att börja passet med uppvämning i Cross Walker eller en roddmaskin. Sedan följer styrkepasset i tränningsmaskinerna. De som vill kan därefter prova på lite konditionstränning på löpband. Vi avslutar med stretching.

Det är viktigt att lyssna till sin kropp. Om du får för ont eller inte tycker det är roligt i någon övningssituation, så ska du inte fortsätta. Vila gärna en stund eller be om en alternativ övning eller i någon annan tränningsmaskin. Tränningen ska vara så rolig och givande som möjligt.

Styrketräning är en bra träningsform som kan ge goda effekter både fysiskt och psykiskt. Men det är viktigt att också lyssna på sin kropp. Om du får ont eller inte tycker det är roligt i någon övningssituation så ska du inte fortsätta, vila gärna en stund eller be om en annan alternativ övning, detta för att träningen ska bli så rolig och givande som möjligt.

Det är bra om du har ett hänglås med dig. Du kan också ha kläderna i din träningsväska med dig in i träningsutrymmet. OBS! Glöm inte vattenflaska.